Het enthousiasme voor de jaarlijkse IJzerwake blijft jaar na jaar. Ook het professionalisme en de praktische organisatie stegen rechtevenredig. Ook dit jaar zetten we onze (trouwe) adverteerders extra in de verf door alle advertenties in kleur te drukken. De tarieven blijven echter onveranderd en dat al bijna 20 jaar lang. Een extra reden om dit jaar opnieuw of voor het eerst te adverteren in onze programmabrochure.

Maar u kan ook meer doen. Een beperkt aantal sponsors kunnen - goed zichtbaar - hun (reclame)boodschap brengen. Een (video)boodschap op ons ledscherm of publiciteit op de herrashekken. Mogelijkheden genoeg om op te vallen!

De organisatie van deze dag is zo goed als onmogelijk zonder de nodige financiële ruggensteun. De vzw IJzerwake is een organisatie met bescheiden middelen. Onze vereniging krijgt van niemand subsidies. En dat is maar goed ook. Dit is een garantie voor onze volledige onafhankelijkheid. Vele honderden bewuste Vlamingen doen hun spreekwoordelijke duit in het zakje, maar nu durven we ook bij u aankloppen.

Tijdens de IJzerwake van 25 augustus 2019 wordt er, net zoals vorig jaar, een gratis programmabrochure verspreid waarin ook u, uw vereniging of bedrijf kan adverteren. Alle nodige informatie is hieronder te vinden.

 

Egwin Six
Verantwoordelijke advertenties
0475 78 19 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mandatarissen van politieke partijen kunnen een advertentie 'uit sympathie' plaatsen met vermelding van hun naam en mandaat, evenwel zonder vermelding van de naam van de politieke partij waarvoor zij 'zetelen'. Per politieke partij worden maximum twee advertenties toegelaten: bijvoorbeeld één voor de partij zelf en één voor haar jongerenorganisatie. IJzerwake is een niet-partijpolitiek gebonden initiatief en dat willen we graag zo houden.

Geïnteresseerden worden verzocht de gegevens van hun firma of vereniging te bezorgen via volgend formulier. Dit kan u tevens gebruiken als bestelformulier om dan samen met u kant-en-klare advertentie en/of tekst en illustratie (bv. logo) digitaal te bezorgen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per briefpost aan het secretariaat. De volledige map (met bestelformulier) is ook terug te vinden op onze webstek in PDF-formaat. De afsluitdatum voor advertenties in de programmabrochure is 15 juli 2019.

Indien u een of meerdere sympathiserende firma’s kent, verzoeken wij u de gegevens van die firma(‘s) alsook de naam van de juiste contactpersoon door te geven aan ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertentie in het programmaboekje

1/8 bladzijde A5 kleur (59 mm x 43,75 mm): 30 euro
1/4 bladzijde A5 kleur (59 mm x 92,5 mm): 50 euro
1/2 bladzijde A5 kleur (123 mm x 92,5 mm): 85 euro
1 bladzijde A5 kleur (123 mm x 190 mm): 150 euro
2 bladzijden A5 kleur (267 mm x 190 mm): 250 euro
Een grafische voorstelling van de verschillende mogelijkheden kan u binnenhalen in PDF-formaat.

U kan deze advertentieruimte reserveren via dit formulier. U kan dit formulier ook downloaden in PDF-formaat om het via de post te bezorgen.

Sponsormogelijkheden IJzerwake

1 x Spandoek op herrashek (338 x 174 cm) kostprijs: 200 euro
Spandoek dient u zelf aan te leveren (kostprijs 99 euro BTWex bij PrintR.be)
Logovermelding op ledscherm van 15m2 + 1 pag. A5 kostprijs: 500 euro
Reclamefimpje voor en na de wake op de ledschermen, logovermeling op voorpagina, advertentie op de (binnen)kaft programmaboekje, ...
te bespreken vanaf 2.500 euro

U kan deze sponsormogelijkheden reserveren via dit formulier, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact om dit te bespreken. U kan dit formulier ook downloaden in PDF-formaat om het via de post te bezorgen.

Hoe een advertentie aanleveren?

Het programmaboekje wordt opgemaakt in Indesign. Advertenties worden bij voorkeur aangeleverd in dit bestandsformaat (inclusief grafische bestanden en lettertypes), andere mogelijkheden zijn:

Adobe Illustrator (.ai of .eps)
Photoshopbestanden (.tiff of .jpg), minimum 200 dpi op ware grootte
PDF, inclusief lettertypes, afbeeldingen op minimum 200 dpi (instelling “press” gebruiken)

U kunt uw kant-en-klare advertentie en/of uw tekst en illustratie (bv. logo) ook digitaal bezorgen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per briefpost aan het secretariaat en dit voor 15 juli 2019.

Bij twijfel neem contact op met de opmaakverantwoordelijke via e-post (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via telefoon 0496 53 31 38 (Hans Verreyt).

Hoe betalen?

Dit gebeurt na ontvangst van de factuur. Deze factuur wordt toegezonden aan het opgegeven adres, tenzij u een ander facturatieadres vermeldt. Betaling gebeurt via overschrijving op het bankrekeningnummer van IJzerwake vzw (Iban: BE33 7330 1128 2746, Bic: KREDBEBB ).

Hoe een advertentieruimte reserveren?

U kunt uw advertentieruimte reserveren via dit formulier. U kunt dit formulier ook downloaden in PDF-formaat om het via de post te bezorgen aan het secretariaat van IJzerwake vzw en dit voor 15 juli 2019.

Zondag 25 augustus 2019: 18de IJzerwake