Het IJzerwakedorp is een ‘straat’ van afzonderlijke tenten, waar bevriende handelaars hun diensten of waren aanbieden. Zij maken, met hun steun, de organisatie van de IJzerwake mee mogelijk.

U vindt er boeken, geschenkartikelen, wijnen, diensten, streekproducten en zoveel meer! Beslist een bezoek waard!

 

Nieuwe klanten aantrekken voor uw onderneming of activiteit?  Niet altijd eenvoudig, want hoe en waar bereikt u de juiste mensen?

Vlaamsgezinden zouden wel eens uw goede klanten kunnen zijn of worden.  Want alhoewel ze onderling vaak en graag van mening verschillen, vormen ze toch één grote familie verbonden door één gezamenlijk gevoel: de liefde voor Vlaanderen.  Indien u deel uitmaakt van die familie, dan zult u klanten werven en contacten leggen die niet oppervlakkig zijn, maar blijvend.  En zelfs via mond-aan-mond-reclame aan familie en gelijkgezinden worden aanbevolen.

Op de IJzerwake te Steenstrate bij Ieper komen dit jaar op zondag 26 augustus opnieuw vele duizenden Vlaamsgezinden bijeen.  

Het IJzerwakedorp biedt met het huren van een kwaliteitsvolle witte tent met puntdak van 4 meter op 4 de ideale mogelijkheid om dit publiek te bereiken.

ijzerwakedorp tent

Indien u zelf over een stand of tent beschikt, dan kunt u ook enkel een stuk grond van 4 meter op 4 huren, en daar uw eigen tent opzetten.

Na de plechtigheid die eindigt rond 13 uur blijven vele Vlaamsgezinden op het terrein tot 17 uur, en genieten van een hapje, drankje, en vanaf vorig jaar ook van muzikale animatie met het initiatief 'Ijzerfolk'.  U wordt dus met zekerheid door duizenden gezien.

In bijlage een dossiertje met alle informatie.  Aarzel niet mij te bellen voor bijkomende vragen!

Coördinator IJzerwakedorp:
Rob Verreycken
Dendermondsesteenweg 98
9100 Sint-Niklaas
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0496 53 00 83

Zondag 25 augustus 2019: 18de IJzerwake